Ροή Τοπικά

Κατολισθήσεις στην περιοχή των Καλογήρων Πύλης (φώτο)

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δήμου Πύλης στα  προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πρόσφατες κατολισθήσεις στην Τοπική Κοινότητα Καλογήρων,  με την αυτοψία που έκανε ο αρμόδιος  Αντιδήμαρχος Έργων  κ. Σωτήριος Χατζής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλογήρων κ. Ιωάννη Γεωργομάνο.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζής με τον κ. Γεωργομάνο  επισκέφθηκαν τον χώρο της μεγάλης ζημιάς στο Συνοικισμό (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) Καλογήρων , όπου ένας τεράστιος βράχος έφραξε τον αγροτικό δρόμο που οδηγούσε σε  κατοικίες και ποιμνιοστάσιο που διατηρεί εκεί κτηνοτρόφος του Χωριού, με αποτέλεσμα να διακοπεί η επικοινωνία.

Επίσης έγινε επιτόπια  ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Γεωργομάνο προς τον κ. Χατζή για διάφορα προβλήματα που πρέπει  να επιλυθούν, όπως βελτιώσεις κοινοτικών δρόμων στις περιοχές «ΜΠΟΓΔΑΝΙΑ-ΠΡΙΟΝΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ», για την καλλίτερη πρόσβαση των κατοίκων του Καλογήρους.

Ο  κ. Χατζής τόνισε ότι θα προβεί άμεσα με ταχύτατες ενέργειες  με την συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου , ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά πρωτίστως  στην περιοχή (ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΣ) όπου χρειάζονται άμεσα λύσεις του προβλήματος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης