Τοπικά

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας

Το περιβάλλον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η προστασία του είναι απαραίτητη για να ζούμε καλύτερα. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, το Σάββατο 4 Ιουνίου το ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ στην Πύλη διοργάνωσε το θεματικό project «Παιχνίδια στην αυλή μας».

 

Τα παιδιά μας μαζί με τους δασκάλους τους αφού έκαναν ένα περίπατο στην όμορφη Πύλη κατέληξαν στην ειδικά διαμορφωμένη αυλή του ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, όπου για δύο τουλάχιστον ώρες παίξανε παιχνίδια σώματος και μυαλού  μέσα  σε  υγιές φυσικό  περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας ότι η ανάγκη να έρθει το παιδί σε επαφή με τη φύση και να δημιουργήσει δεσμούς με αυτήν, κρίνεται επιτακτική και επιβεβλημένη, αφού τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα συμμετέχοντας παρά ακούγοντας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και την ακοή μας δεν την αφήσαμε παραπονεμένη. Παράλληλα με την παραπάνω δράση, στον ραδιοφωνικό αέρα της λέσχης 97.6 «τα αγαπημένα μας παιδιά» το εκπαιδευτικό ραδιόφωνο των ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ αφιέρωναν την εκπομπή τους στο περιβάλλον.

Τα παιδιά  είναι το μέλλον αυτού του πλανήτη, επομένως  συμμετοχή της νέας γενιάς στην προστασία του είναι άκρως σημαντική.

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού…

 Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης