Τοπικά

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: “OUTDOOR YOGA for moms & kids”

Η αγάπη ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της είναι αληθινή δίχως όρους.

 

Η σχέση τους συνάπτει ένα πολυσύνθετο δεσμό από την ώρα της σύλληψης. Η σημαντικότητά της είναι εξαιρετικά μεγάλη για τη διατήρηση συναισθημάτων ασφάλειας και εμπιστοσύνης στα πρώτα χρόνια της ζωής, έτσι ώστε το παιδί να μπορέσει να χτίσει μια ισχυρή προσωπικότητα που θα του επιτρέπει να αντιμετωπίσει δυσκολίες και να διαμορφώσει ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ έχοντας σαν γνώμονα την σπουδαιότητα της υπέροχης αυτής σχέσης, σε συνδυασμό με την ανάγκη συνεχούς εξέλιξής της, την Πέμπτη 22 Ιουνίου διοργάνωσε το project   “OUTDOOR YOGA for moms & kinds”. Η yoga instructor κα. Μαρία Καλύβα, έδωσε μέσω της τέχνης της  μια εισαγωγική συναισθηματική performance, όπου η διάδραση μαμάδων και παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, κάναμε ομαδικές ασκήσεις εμπιστοσύνης και ενίσχυσης του ομαδικού πνεύματος, μεταφέραμε τη θετική μας ενέργεια με διάφορους τρόπους και μέσα και πλέξαμε ένα όμορφο ιστό φιλοφρονήσεων. Στη συνέχεια κάναμε ευφάνταστες πόζες (ασάνες) σε ζευγάρια (μαμά-παιδιά), εφαρμόσαμε τεχνικές αναπνοής και χαλάρωσης και στο τέλος ταξιδέψαμε νοερά σε μέρη ονειρικά με το πελώριο καταπράσινο μαγικό χαλί μας.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ ευχαριστούν όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, που αγκαλιάζουν τις δράσεις τους, οι οποίες στην ουσία είναι δράσεις όλων μας και βέβαια την κα Καλύβα για την εξαιρετική συμβολή της.

Με σεβασμό στον μοναδικό ρόλο του κάθε γονέα και στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού δημιουργούμε όλοι μαζί δεσμούς ζωής.

Από τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης