Τοπικά

ΚΙΝ.ΑΛ. Τρικάλων: “Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την συγκέντρωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας”

Η Ν.Ε.  Κινήματος Αλλαγής απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν – μέλη και φίλοι του Κινήματος, ανώνυμοι πολίτες, οικογένειες μαζί με μικρά παιδιά –  και συνέβαλλαν στην μεγάλη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

 

Είναι συγκινητικό ότι η κοινωνία μας αποδεικνύει καθημερινά και το απέδειξε με την άμεση ανταπόκριση της τόσο στην δική μας πρωτοβουλία, όσο και των άλλων οργανισμών του Νομού μας,  ότι δεν κλείνει τα μάτια της και την ψυχή της στην φρίκη του πολέμου, δεν εξετάζει ούτε ποιος προκαλεί τον πόλεμο, ούτε ποιος πλήττεται, ούτε τι εθνικότητας ή θρησκείας είναι οι πληττόμενοι.  Στα μεγάλα θέματα της ανθρωπότητας τάσσεται με την σωστή πλευρά της ιστορίας.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, κυρίως της ακρίβειας κι όχι μόνο, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δυσκολεύεται οικονομικά, είναι πολύ σημαντικό που από το υστέρημα τους πρόσφεραν ότι μπορούσε ο καθένας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Κι όταν δίνεις από το υστέρημα σου, αυτή η πράξη αλληλεγγύης καταγράφεται πολλαπλώς μεγαλύτερη. 

Τελικά η πρωτοβουλία συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας  που και ο Τομέας Εθελοντισμού και Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ διεξάγει σε όλη την Ελλάδα  καθώς και όλες οι άλλες πρωτοβουλίες που είναι πάρα πολλές,  πέρα από το ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό, είναι ενθαρρυντικό για την κοινωνία μας, γιατί ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη ενισχύει την κοινωνική συνοχή που τόσο ανάγκη έχουμε στην εποχή μας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης