Ροή Τοπικά

Κοπή πίτας από τον Όμιλο FRAME-BONJOUR (φώτο)

Παρουσία πλέον των 300 εργαζόμενων και συνεργατών έγινε χθες βράδυ η εκδήλωση κοπής πίτας του μεγαλύτερου ομίλου στο χώρο της διασκέδασης στα Τρίκαλα.

Οι βασικοί μέτοχοι του Ομίλου, αδελφοί Νότης και Τάσος Αθανασίου, Γιώργος Ηλιάδης, Κώστας Μπάνιας και όλοι οι εργαζόμενοι έδωσαν το παρών και αντάλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά.

Ο Γιώργος Ηλιάδης εκπροσωπώντας την εργοδοσία έκανε λόγο για «νέους στόχους που θέτουμε για το 2020, νέες επενδύσεις στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, οι οποίες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά από την επόμενη κιόλας εβδομάδα. Θεωρούμε ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για όλους μας καθώς θα δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στην τοπική και όχι μόνο αγορά. Θέλουμε όλους εσάς, τους εργαζόμενους, δίπλα μας, σας νιώθουμε και να μας νιώθετε και εσείς οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας τόσα χρόνια, αυτό θα συνεχίσει και να είναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος διατηρεί εκτός του εμβληματικού bar restaurant FRAME και την αλυσίδα καφέ BONJOUR, τα καταστήματα Wish (όπου έγινε κιόλας χθες βράδυ η εκδήλωση), TRANZISTOR, Le Chat Noir και ένα καλοκαιρινό κατάστημα στην κεντρική πλατεία.

Οι πληροφορίες του trikalavoice.gr  κάνουν λόγο για εντυπωσιακό άνοιγμα στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες και σε… όλους τους τομείς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης