Τοπικά

Κοπή πίτας στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με πολύ ευχάριστη διάθεση, παρουσία όλων των εργαζομένων και του ιατρικού προσωπικού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26/01/2023, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Θεσσαλία.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου κ. Φώτη Παπαβασιλόπουλου, ο οποίος αφού ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναφέρθηκε στο όραμα, την αποστολή και τις αξίες της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, καθώς και στη συνεχή αναπτυξιακή της πορεία παρά τις προκλήσεις των καιρών.  Παράλληλα αναφερόμενος στους στόχους για το 2023 τόνισε πως δεν είναι άλλοι από την διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, μέσα από την συνεχόμενη προσπάθεια όλων προς αυτήν την κατεύθυνση, Διοίκησης, γιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σε έναν τυχερό εργαζόμενο δόθηκε μία χρυσή λίρα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης