Τοπικά

Κοπή πίτας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Τρικάλων

Την Πέμπτη 25 – 01 – 2024 και ώρα 12:00 , η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα στην έδρα της Δ.Α. Τρικάλων, παρουσία του Πάτερ Ευάγγελου ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΥ Υπεύθυνου της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης  για τα Σώματα Ασφαλείας, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας.

 

 

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Βασίλειος ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ, κ. Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ΄ Δημήτριος ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ, ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, και Ταμίας αυτού  καθώς επίσης και Πρόεδρος της Τ.Δ. Λάρισας κ. Αχιλλέας ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ και ο κ. Α’ Υποδ/ντης της Δ.Α. Τρικάλων Α/Δ’ Αθανάσιος ΚΑΠΠΑΣ.

Επίσης, την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Β ’ Υποδ/ντης της Δ.Α. Τρικάλων και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής μας  Α/Υ’ Αλέξανδρος ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ,   Διοικητές και Αξιωματικοί Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, ο Εκπρόσωπος του Ιδρύματος Μέριμνας και Αριστείας Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λαμπρός ΜΗΤΣΙΚΟΣ, ο Πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων και συνάδελφος μας κ. Γεώργιος ΖΙΩΓΑΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ .Ιωάννης ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  με μέλη του Δ.Σ, ο Αν. Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και Πρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας κ. Γεώργιος ΖΑΡΧΑΝΗΣ με μέλη του Δ. Σ. ,   ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων και συνάδελφος μας κ. Αθανάσιος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ο Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων  Σωμάτων  Ασφάλειας Ν. Τρικάλων κ. Βασίλειος ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑΣ και πλήθος συναδέλφων.

Μοιράστηκαν  μετά την κοπή της πίτας μας  ατομικά κομμάτια  στους παρευρισκόμενους , τα οποία  περιείχαν:

1) Ένα φλουρί το οποίο  κέρδισε μία εικόνα της Παναγίας Μεσίτριας, προσφορά της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Μετεώρων, καθώς επίσης και 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον ξενώνα  της I.P.A. στο Νυμφαίο.

2) Ένα κέρμα των 50 λεπτών το οποίο κέρδισε μία εικόνα του Αγίου Βησσαρίωνα, προσφορά της Ιεράς Μονής Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης.

3) Ένα κέρμα των 20 λεπτών το οποίο  κέρδισε μία εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας Γκούρας,  προσφορά της Ιεράς Μονής Παναγίας Γκούρας.

4) Ένα κέρμα των 10 λεπτών, το οποίο  κέρδισε μία εικόνα της Παναγίας Σπηλιάς Αγράφων, προσφορά της Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης μας, ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τέλος ευχαριστούμε τον κ. Κωνσταντίνο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ιδιοκτήτη της εταιρίας Πολυχώρος Thessalis  για την προσφορά της πίτας.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος                                  ΜΑΣΤΟΡΑΣ Μιχαήλ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης