Τοπικά

Κορωνοπάρτι παντού. Στα Τρίκαλα τι γίνεται; (εικόνες)

trikalavoice.gr

Τρομάζουν οι εικόνες από τα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται πια σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Στα Τρίκαλα η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη. Τουλάχιστον μετά τις 9 το βράδυ οπότε και επιβάλλεται η απαγόρευση κυκλοφορίας. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρούνται εικόνες συνωστισμού σε υπαίθριους χώρους, ωστόσο η αστυνομία και εδώ δεν παρεμβαίνει. 

Αφενός γιατί είναι κατανοητή η κούραση του κόσμου με ένα lockdown που ισχύει μόνο στους τύπους και είναι  μακροχρόνιο σε όλη την Ευρώπη και αφετέρου γιατί η κοινωνία είναι καταπιεσμένη από κανόνες, γνώμες ειδικών και κυβερνητικών που αντικρούονται η μια με την άλλη και μέτρα πού ούτε η ίδια καταλαβαίνει…

Το ερώτημα στα χείλη των περισσοτέρων πια είναι γιατί δεν ανοίγει η εστίαση, αφού ούτως ή άλλως ο κόσμος βγαίνει έξω, και στα εστιατόρια και στα μπαρ τουλάχιστον είναι αναγκασμένοι να τηρούν τα μέτρα και να χωρίζονται σε πολλά μαγαζιά, από το να συνωστίζονται σε ορθάδικα και πλατείες.

Πάντως μια μεταμεσονύχτια βόλτα του trikalavoice.gr στην πόλη, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, καταγράφει εικόνες… ερημιάς. Δείτε παρακάτω:

trikalavoice.gr

 

trikalavoice.gr
trikalavoice.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης