Site icon TrikalaVoice

Κορωνοϊός. 31 κρούσματα στη Λάρισα – 28 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Συνολικά 31 θετικοί στον Covid-19  εντοπίζονται στη συνοικία Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας,  τη στιγμή που τα συνολικά κρούσματα σε όλη την υπόλοιπη Θεσσαλία ανέρχονται σε 28.

Η διαδρομή για την ιχνηλάτηση και τον εντοπισμό των 31 κρουσμάτων στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Λάρισας,  από τον ΕΟΔΥ,  τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  το ΓΝΛ και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχει ως εξής:

Σε δήλωση  του, ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφέρει: «Ευχαριστώ τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά  και τον καθηγητή  λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα για την πολύτιμη καθημερινή συνεργασία και καθοδήγηση. Ευχαριστώ τον συντονιστή των δειγματοληπτικών ελέγχων και της ιχνηλάτησης, καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και όλα τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ, του ΓΝΛ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Περιφέρειας  και του Δήμου Λαρισαίων. Λαμβάνονται και πρόκειται να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας».

larissanet.gr

Exit mobile version