Τοπικά

“Κρίνονται” οι δυο Αστυνομικοί Διευθυντές των Τρικάλων

Πιθανές θεωρούνται οι ανακατατάξεις στην ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, οι οποίες μετατίθενται ειδικά για φέτος για τα τέλη Μαρτίου, πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά.

 

Η χρονική μετάθεση των “κρίσεων” των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας επιβάλλεται καθώς αυτή τη περίοδο η ΕΛ.ΑΣ. έχει πολύ μεγάλο βάρος στους ελέγχους για την πανδημία και περίπλοκα καθήκοντα. Όπως σημειώνει ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος “οι κρίσεις που φέρνουν αλλαγές είναι προτιμότερο να γίνουν αφού έχει περάσει αυτή η περίοδος”.

Στα Τρίκαλα φέτος κρίνονται τρεις αξιωματικοί, στην ανώτερη ιεραρχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr θα κριθούν προακτέοι, παραμένοντες ή προς αποστρατεία οι δυο Αστυνομικοί Διευθυντές, Στέργιος Νίντος και Στέλιος Μπιλιάλης, ενώ προς προαγωγή αναμένεται να κριθούν και ο αστυνομικοί υποδιευθυντές Δημήτρης Μήτραινας και Θανάσης Καππάς .

Σε επίπεδο Θεσσαλίας κρίνεται ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, τον οποίο οι πληροφορίες του trikalavoice.gr τον θέλουν να προβιβάζεται στο βαθμό του υποστρατήγου και να παραμένει στη θέση του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης