Ροή Τοπικά

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.. Τι θα γίνει στην Α.Δ. Τρικάλων

Ξεκινούν οι ετήσιες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Η διαδικασία ξεκινάει από την κορυφή της ιεραρχίας (Αρχηγό, υπαρχηγό, αντιστρατήγους, υποστρατήγους κλπ.) και μέσα στις επόμενες ημέρες θα εξελιχθεί και στους πιο χαμηλόβαθμους.

Στα Τρίκαλα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το πιθανότερο σενάριο θέλει να παραμένει ως έχει η ιεραρχία στην Αστυνομική Διεύθυνση. Δηλαδή Αστυνομικός Διευθυντής ο Στέργιος Νίντος και αναπληρωτής αυτού ο επίσης Αστυνομικός Διευθυντής στο βαθμό, Στέλιος Μπιλιάλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανό το ενδεχόμενο και αναλόγως του τι θα γίνει με τις αποστρατείες ανωτέρων, να προαχθεί στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Δημήτρης Μήτραινας, ο οποίος είχε προαχθεί πέρυσι σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή.

Διευκρινίζεται ότι το νέο Προεδρικό Διάταγμα δίνει τη δυνατότητα στους αξιωματικούς που βρίσκονται στον βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή να ζητούν την εξαίρεσή τους για δύο – τρία χρόνια από τη διαδικασία των κρίσεων, προκειμένου να συμπληρώσουν τα αναγκαία χρόνια στην ενέργεια και να μην οδηγηθούν στην αποστρατεία πριν συμπληρώσουν τα αναγκαία συντάξιμα έτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το trikalavoice.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης