Τοπικά

Κραυγή αγωνίας από ιδιοκτήτη γυμναστηρίου των Τρικάλων

Για καταστροφή των ιδιοκτητών νόμιμων γυμναστηρίων, αλλά και σοβαρές επιπτώσεις από τον εγκλεισμό κάνει λόγο ο Γιάννης Κουλιεράκης, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ATHLETICO στα Τρίκαλα.

“Όποιος πιστεύει ότι η άθληση προσφέρει απλά ένα καλογυμνασμένο σώμα είναι βαθιά νυχτωμένος” λέει και εξηγεί:  “Οι επιπτώσεις από το κλείσιμο των γυμναστηρίων τόσο την άνοιξη αλλά ακόμη περισσότερο τώρα, θα φανούν αργότερα σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό, οικογενειακό. Δεν μιλάω βέβαια για το ότι θα αυξηθούν τα προβλήματα υγείας εξαιτίας του χαμηλού επιπέδου του ανοσοποιητικού συστήματος και της κακής φυσικής κατάστασης όλων μας. Ο καιρός που κάποιος γυμναζόταν μόνο για να βγει το καλοκαίρι στην παραλία πέρασε. Δυστυχώς οι <<ειδικοί>> που αποφασίζουν δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι”.

Ο ίδιος μεταφέρει έκκληση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Τρικάλων με την εφαρμογή των νέων μέτρων “να μην μεταφερθεί πλέον η άσκηση σε παράνομους χώρους όπως σπίτια, γκαράζ και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο που στερείται άδειας λειτουργίας κάτι που έγινε στο πρώτο lockdown γιατί τότε και το πρόβλημα δεν λύνεται και μαχαιριά στον κλάδο είναι το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας.
Ελπίζουμε η πολιτεία, να λάβει μέτρα κάνοντας αυστηρούς ελέγχους”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης