Ροή Τοπικά

ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ στο Χρονίων Παθήσεων. Τι λέει η πρόεδρος

Δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα στα Τρίκαλα με κρούσμα που εκδηλώθηκε σε υγειονομική Δομή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr από τα 7 κρούσματα covid-19 που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στα Τρίκαλα το 1 ήταν σε εργαζόμενο στο «Χρονίων Παθήσεων» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε κολλήσει από συγγενικό του πρόσωπο που είχε βρεθεί προ ημερών θετικό στον κορωνοϊό.

Στο Χρονίων Παθήσεων πάντως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και λόγω και του «γκρουπαρίσματος» ωφελούμενων και νοσηλευτών περιορίζεται ο αριθμός των ανθρώπων που θα εξεταστούν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης.

Όλα τα έως τώρα τεστ που έχουν γίνει σε ωφελούμενους και εργαζόμενους ήταν αρνητικά, πλην δυο (οριακά) που θα επαναληφθούν την Παρασκευή.

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου υπάγεται το Χρονίων Παθήσεων των Τρικάλων, Δήμητρα Παππά αναφέρει σε δήλωσή της στο trikalavoice.gr:

«Η πρώτη επαφή μας με τον κορωνοϊό στις αρχές του χρόνου , μας δίδαξε πολλά αλλά κυρίως μας έμαθε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο με αγάπη και σεβασμό. Καταφέραμε τότε αλώβητοι τόσο το προσωπικό όσο και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας με πολύ κόπο και καθημερινή προσπάθεια να φτάσουμε στη δεύτερη φάση που διανύουμε τώρα.

 Επιβεβαιώθηκε χθες ένα θετικό κρούσμα σε νοσηλευτή μας. Ταχύτατα εξετάσθηκε όλο το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον εργαζόμενο μας και επιβεβαιώθηκε ότι είναι όλοι αρνητικοί εκτός από δυο περιστατικά τα οποία έδωσαν ασθενή απόκριση και θα επαναλάβουμε την εξέταση την Παρασκευή. Οι ωφελούμενοι μας δεν έχουν εμφανίσει κανένα απολύτως σύμπτωμα παραταυτα είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εφαρμόσαμε άμεσα όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν , ίσως και περισσότερα από πολύ νωρίς προκειμένου να προφυλάξουμε το κέντρο μας . Οι ήρωές μας είναι το προσωπικό μας που παρα τις όποιες δυσκολίες , δίνουν καθημερινή μάχη με υπευθυνότητα και συχνά με προσωπικές θυσίες. Η επικοινωνία μας με το υπουργείο και την υφυπουργό Εργασίας είναι καθημερινή , και η συνεργασία μας με Περιφέρεια Θεσσαλίας ΥΠΕ και ΕΟΔΥ αρίστη, συνεπώς ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης