Τοπικά

Κυρίτσης-Παπαδημητρίου θα πλαισιώσουν τον Κικίλια, στην εκδήλωση του Χατζηγάκη

Τις θέσεις του για την ανάπτυξη του τουρισμού και του τουριστικού προϊόντος στην Π.Ε. Τρικάλων θα καταθέσει σε θεματική εκδήλωση που διοργανώνει ο υποψήφιος βουλευτής  της Ν.Δ.  Μικέλης Χατζηγάκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης (οδός Όθωνος) με κεντρικό προσκεκλημένο τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια τον οποίο θα πλαισιώσουν μεταξύ άλλων δυο νέοι άνθρωποι και επιστήμονες.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr πρόκειται για τον Παύλο Παπαδημητρίου, σύμβουλο της HVS, μιας εκ των μεγαλυτέρων πολυεθνικών επιχειρήσεων ξενοδοχειακών συμβούλων αντικείμενο τις έρευνες αγοράς, τις εκτιμήσεις ξενοδοχειακών ακινήτων και την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας/βιωσιμότητας για τις σημαντικότερες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον  Βάιο Κυρίτση, Ακαδημαϊκό και συγγραφέα, ο οποίος Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του ΑΠΘ.

Ο μεν  Παύλος Παπαδημητρίου, μέλος ο ίδιος παραδοσιακής οικογένειας ξενοδόχων (σ.σ. ο αείμνηστος πατέρας του Βαγγέλης Παπαδημητρίου ήταν ο διαχειριστής του Hotel Divani στα Τρίκαλα), θα μιλήσει για το ρόλο των υποδομών στην τουριστική ανάπτυξη των Τρικάλων, της Καλαμπάκας, της Πύλης και του ορεινού όγκου, ενώ ο Βάιος Κυρίτσης θα αναπτύξει το θέμα των συνεργασιών με ομόδοξους λαούς, καθώς ο ίδιος μιλάει Σερβικά, Ρωσικά και Βουλγάρικα και της προοπτικής του θρησκευτικού-Προσκυνηματικού τουρισμού στον τόπο μας.

Ακολουθούν τα βιογραφικά των δυο ομιλητών:

Βιογραφικό Παύλου Παπαδημητρίου

Ο Κος Παύλος Παπαδημητρίου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Ο.Π.Α. από το 2004 και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά από τη σχολή Les Roches School of Hotel Management στην Ελβετία αποφοιτώντας με τον έπαινο εκείνης της χρονιάς (2007). Είναι μέλος του Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) από τον Δεκέμβριο του 2015 και πιστοποιημένος εκτιμητής του Μητρώου του Υπουργείου Οικονομικών (Αρ. Μητρώου 531) από τον Μάιο του 2017. Ήδη από τον Νοέμβριο του 2007, συνεργάζεται με την HVS, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις ξενοδοχειακών συμβούλων που έχει ως αντικείμενο τις έρευνες αγοράς, τις εκτιμήσεις ξενοδοχειακών ακινήτων και την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας/βιωσιμότητας για τις σημαντικότερες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ενώ ανήκει και στο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών εκτιμητών Ελληνικών τραπεζικών ιδρυμάτων. Έως τώρα έχει εκπονήσει πάνω από 600 μελέτες για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ισπανία και τα Βαλκάνια. Τέλος, είχε εργαστεί σε διάφορες θέσεις στην ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο 63 δωματίων της πόλης των Τρικάλων, από το καλοκαίρι του 2000 έως και τον Μάιο του 2015 οπότε και πούλησε επιτυχώς την επιχείρησή του.

Βιογραφικό Βάιου Κυρίτση

Ο Βάιος Δ Κυρίτσης γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ΑΠΘ στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας. Στο ίδιο τμήμα εκπόνησε διδακτορική διατριβή και στη συνέχεια ολοκλήρωσε και τη μεταδιδακτορική του έρευνα. Δίδαξε στο τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας θέματα σχετικά με τη Χερσόνησο του Αίμου. Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός». Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό .

Είναι συγγραφέας 4 βιβλίων και άρθρων σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά. Ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν την εκκλησιαστική και εθνική ιστορία των χωρών της Νοτιοανατολικής και Ανατολικής Ευρώπης και με θέματα Θρησκευτικού και Προσκυνηματικού Τουρισμού των ανωτέρων χωρών και της Ελλάδας. Ομιλεί την αγγλική, σερβική, βουλγαρική, ρωσική και παλαιοσλαβική γλώσσα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης