Τοπικά

Κόβουν την πίτα τους οι ασφαλιστές των Τρικάλων

Την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 12.30 θα γίνει το 2ο ετήσιο Συνέδριο και η κοπή της πίτας για τον Σύλλογο επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν.Τρικάλων Στο ξενοδοχείο  Gallery Art Hotel .

 

Καλεσμένοι ομιλητές για φέτος στο συνέδριο είναι τρείς εξαιρετικοί επαγγελματίες  μέλη του Million Dollar Round Table .

To MDRT από φέτος εκπροσωπείται επίσημα για πρώτη φορά και από τα Τρίκαλα μέσω του Αποστόλου Κόκκοβα που είναι επίσημο μέλος έτους 2022 και πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Τρικάλων.

Η κ. Σοφία Ζερβουδάκη από την Αθήνα είναι η Πρόεδρος Ελλάδος του MDRT , o κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου από Θεσσαλονίκη είναι Πρόεδρος Ευρώπης στο  MDRT  και ο κ. Νικόλαος Ανδρεόγλου από το Βόλο είναι μέλος επίσης  του MDRT.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου κάνει μια σοβαρή προσπάθεια από τότε που ανέλαβε την διοίκηση να αναβαθμίσει το επάγγελμα του επαγγελματία ασφαλιστή στην τοπική αγορά και να διαδώσει το σωστό μήνυμα ότι ο επαγγελματίας ασφαλιστής

Πλέον πρέπει να είναι ο σύμβουλος  της κάθε οικογένειας διότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει λύσεις σε σοβαρά θέματα που αφορούν την κοινωνία μας και το ασφαλιστικό.

Οι παροχές για την Υγεία , τις Συντάξεις , την απώλεια ζωής και Μόνιμη Ολική Ανικανότητα καθώς και την κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων της κάθε οικογένειας είναι στην πρώτη γραμμή των επαγγελματιών προκειμένου να καλυφθούν σωστά οι ανάγκες του κάθε πελάτη.

Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας το σοβαρό κοινωνικό έργο που οι επαγγελματίες ασφαλιστές  προσφέρουν διότι ότι ακόμα και στη βασική υποχρεωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης του αυτοκινήτου που όλοι έχουν ,

με ελάχιστα ετήσια ασφάλιστρα  θωρακίζεται ο ασφαλισμένος  με κεφάλαια 1.300.000€ για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές προς τρίτους.

Το μήνυμα του προέδρου προς όλους τους πολίτες είναι να εμπιστεύονται πάντα τους επαγγελματίες ασφαλιστές οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι και διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις και είναι σε θέση να διαμορφώσουν την σωστή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Από την άλλη όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα  έχουν ισχυρούς δείκτες φερεγγυότητας και κεφάλαια πολύ περισσότερα από τα ελάχιστα απαιτούμενα ώστε να είναι αποτελεσματικές και φερέγγυες για τις καλύψεις που προσφέρουν.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την  αυστηρή εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος όπου υπάγονται η οποία υποχρεώνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες να ενημερώνουν ανά 3μηνο για τα οικονομικά τους στοιχεία και να αποδεικνύουν στην ουσία την φερεγγυότητά τους μπορούν να αποτελέσουν

το σίγουρο δρόμο για την εξασφάλιση των πραγματικών αναγκών μας.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης