Ροή Τοπικά

Κύκλοι Αγοραστού: «Ας ρωτήσει την κόρη του ο Παπαδόπουλος για τη Μεσοχώρα»

Σκληρή απάντηση από κύκλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Τρικαλινό βουλευτή.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε προκαλέσει με δήλωσή του το πρωί της Τρίτης στη Λέσχη 97,6 (διαβάστε και ακούστε ΕΔΩ) να απαντήσει ο Κώστας Αγοραστός αν προτίθεται να πουλήσει σε ιδιώτες το υδροηλεκτρικό φράγμα της Μεσοχώρας και γι’ αυτό δείχνει διάθεση να το αναλάβει εξ ολοκλήρου.

Κύκλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας μιλώντας στο trikalavoice.gr δίνουν ιδιαίτερα σκληρή απάντηση στον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ας ρωτήσει ο κ. Παπαδόπουλος την Τρικαλινή πρώην Γενική Γραμματέα του Υπ. Οικονομικών για την πώληση του φράγματος της Μεσοχώρας» λένε δείχνοντας την κόρη του βουλευτού Έλενα, η οποία διετέλεσε γενική γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών στην προηγούμενη Κυβέρνηση.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας» επιμένουν «δεν εκποίησε δημόσια περιουσία σε αντίθεση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την οποία υπηρέτησε ο κ. Παπαδόπουλος ως βουλευτής και η Τρικαλινή πρώην Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών. Μάλιστα αν ζητούσε τη βοήθεια της Τρικαλινής πρώην Γενικής Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών – με την οποία παρεμπιπτόντως γνωρίζονται καλά- θα μπορούσε να κατανοήσει ότι το φράγμα της Μεσοχώρας ανήκει στη ΔΕΗ που είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Άρα ο ισχυρισμός του είναι ψευδής και προσπαθεί να κάνει θόρυβο για να ακουστεί, μη γνωρίζοντας ότι το έργο της μερικής μεταφοράς νερού του Αχελώου έχει αποσυνδεθεί από το έργο του φράγματος της Μεσοχώρας και πρόκειται για δυο διαφορετικά έργα».

Συνεχίζοντας στο ίδιο σκληρό ύφος σημειώνουν οι συνεργάτες του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού «φαίνεται ότι έχει πάθει παροδική σφαιρική αμνησία, καθώς κανένα από τα φράγματα που είχε υποσχεθεί αυτός και η κυβέρνησή του δεν προχώρησε με δική τους ευθύνη. Ας απολογηθεί στους συμπολίτες του για τη ματαίωση του έργου της μερικής μεταφοράς νερού του Αχελώου και της ενίσχυσης του κινδύνου της ερημοποίησης της Θεσσαλίας. Επειδή η αλήθεια είναι η μοναδική κόρη του χρόνου, όταν τα υπουργεία δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το έργο της επανασύστασης της Λίμνης Κάρλας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την κατασκευή του μεγαλύτερου περιβαλλοντικού έργου της νοτιοανατολικής Ευρώπης και για πρώτη φορά οι αγρότες πότισαν εντελώς δωρεάν. Η Λίμνη Κάρλα, το αρδευτικό και το υδρευτικό δίκτυο της είναι δημόσιο».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης