Ροή Τοπικά

Κώστας Σκρέκας για Ε 65: “Είναι μια ιστορική ημέρα για τον τόπο μας”

“Ιστορική” χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την κύρωση από τη Βουλή της σύμβασης για τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία του βόρειου τμήματος του Ε65.

 

 

“Είναι ένας δρόμος, που ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο μας” υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφερόμενος στην κύρωση από τη Βουλή.

Το έργο αναμένεται να δώσει νέα αναπτυξιακή πνοή σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα στη δυτική Θεσσαλία, μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με μεγάλες τουριστικές προοπτικές, καθώς θα συντομεύσει κατά πολύ τον χρόνο ταξιδιού και θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια της οδικής μετακίνησης από και προς την πρωτεύουσα και βέβαια τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο.

“Με την ολοκλήρωση του έργου, η Θεσσαλία θα καταστεί κόμβος μεταφορών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη της περιοχής” κατέληξε ο κ. Σκρέκας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το εν λόγω έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Δεκέμβριο του 2014 από τον τότε Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, οπότε και δόθηκε η δυνατότητα να ξεκινήσει η μελετητική ωρίμανση του σημαντικού αυτού οδικού άξονα.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης