Ροή Τοπικά

Κώστας Σκρέκας. Η πρωτιά, η δουλειά και το Υπουργείο…

Τα Τρίκαλα έχουν την ευκαιρία μιας ισχυρής εκπροσώπησης στην νέα Κυβέρνηση. Ο Κώστας Σκρέκας ανασκουμπώνει τα μανίκια και υπόσχεται πολλή δουλειά.

Με την εμπειρία, τις γνώσεις, το κύρος, το θάρρος και την καταξίωση, ήρθε η ώρα να εκπληρώσει την ισχυρή αυτή εκπροσώπηση που τα Τρίκαλα αποζητούν.

Καθρέφτης του η επαγγελματική του πορεία, όπου έστησε από το μηδέν μια εταιρία στο χώρο των τροφίμων, η οποία εξελίχθηκε σήμερα σε leader του κλάδου της. Στα 7 χρόνια που οι Τρικαλινοί τον εμπιστεύονται (μάλιστα το 2015 τον εξέλεξαν πρώτο σε ψήφο βουλευτή, μεταξύ όλων των κομμάτων) να τους εκπροσωπεί στη Βουλή, εργάστηκε σκληρά με γνώμονα το κοινό καλό. Ο ορισμός του ως υπουργός Ανάπτυξης το φθινόπωρο του 2014 ήταν η επικύρωση της σκληρής δουλειάς του. Εκεί έδωσε δείγματα γραφής και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προώθησε σειρά ζητημάτων που «βάλτωναν» επί χρόνια, κάνοντας τους ανθρώπους της αγοράς να μιλούν για έναν από τους καλύτερους υπουργούς των τελευταίων πολλών χρόνων. Για τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα απελευθέρωσε κονδύλια για σημαντικά έργα υποδομής τα οποία αλλάζουν το χάρτη.

Στα χρόνια της αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης του εμπιστεύτηκε το χαρτοφυλάκιο του τομεάρχη Ενέργειας της Ν.Δ. και τα πήγε περίφημα, αναδεικνύοντας σειρά προβλημάτων που προέκυπταν από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δίνοντας μάχες εντός κι εκτός Βουλής.

Σήμερα έρχεται και στις περιοδείες του υπόσχεται πως «στον κρίσιμο και αποφασιστικό αγώνα των πολιτών θα είμαι εδώ για σας. Θα πολεμήσω χωρίς συμβιβασμούς. Γιατί ο Τρικαλινός λαός έχει ανάγκη από ασυμβίβαστους και ισχυρούς πολιτικούς. Έχει ανάγκη από ισχυρή εκπροσώπηση. Για Δυνατά Τρίκαλα και την Ελλάδα Μπροστά».

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης