Ροή Τοπικά

Κ. Σκρέκας: «Μεγάλα έργα και νέες δουλειές για όλους στα Τρίκαλα»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του ο κ. Κώστας Σκρέκας, και σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Οι πολίτες περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τον Υποψήφιο Βουλευτή και  Πρώην Υπουργό, βλέποντας στο πρόσωπό του την ισχυρή εκπροσώπηση την επόμενη μέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους στο Βαλομάνδρι, τον Παραπόταμο, τη Λιλή, τη Δροσοπηγή, το Ελευθεροχώρι και τη Φήκη. Τον κ. Κώστα Σκρέκα  συνόδευε στο μεγαλύτερο μέρος της περιοδείας του ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ο οποίος εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπό του και μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Πρώην Υπουργός επανέλαβε ότι τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη φορολογική ελάφρυνση των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Όπως τόνισε, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν δίνουν πλέον καμία προσοχή στα ψεύδη του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν αναβολής της μείωσης των φόρων από το 2021 και μετά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μέτρα ενίσχυσης της ελληνικής οικογένειας, των νέων και των πιο αδύναμων πολιτών.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ο Πρώην Υπουργός, θα ενθαρρύνει τις επενδύσεις και τα μεγάλα έργα, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των δημοσίων εσόδων και τη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Μόνο για την κατασκευή του βόρειου τμήματος του οδικού άξονα Ε-65 υπολογίζεται ότι οι επενδύσεις θα ανέλθουν στα 400 εκατ. ευρώ, ποσό που ισοδυναμεί με τις επενδύσεις 20 ετών στα Τρίκαλα.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης