Τοπικά

Κ.Σκρέκας: «Νέα προγράμματα, δυνατές επιχειρήσεις, τόνωση της τοπικής οικονομίας»

dav

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της αγοράς είχε τις τελευταίες μέρες ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας.

Ο Πρώην Υπουργός επιμένει να αναφέρεται στο ότι στις κορυφαίες προτεραιότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για νέες επενδύσεις στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο και γι’ αυτό δεσμεύεται και ο ίδιος.

Στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Τάκη Ιωάννου, ο Πρώην Υπουργός τόνισε πως άμεσα η νέα Κυβέρνηση θα φροντίσει για την αναβάθμιση των υπηρεσιών μαζικής μεταφοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με σεβασμό στο περιβάλλον, καθώς και η ολοκληρωμένη πολιτική για την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Εξήρε το έργο της διοίκησης, καθώς με τις ενέργειες της έχει συμβάλει αποφασιστικά στη βελτίωση του κυκλοφοριακού και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους επιβάτες. Επισήμανε δε, ότι θα συνεχίσει να είναι σταθερά στο πλευρό της διοίκησης και των μετόχων του ΚΤΕΛ προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα κατάλληλα εργαλεία και στους δρόμους των Τρικάλων να κυκλοφορούν τα πιο σύγχρονα, ευέλικτα και φιλικά προς το περιβάλλον μέσα μεταφοράς.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ο κ. Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι η ενίσχυση της καινοτομίας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των Τρικαλινών επιχειρήσεων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη ημέρα θα είναι σταθερά δίπλα σε παράγοντες της αγοράς, όπως ο κ. Γιαγιάκος, που έχουν αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ενεργούς δράσης τους στην προώθηση της υγιούς και έξυπνης επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας επανέλαβε επίσης, για μία ακόμη φορά, ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το διαχρονικό αίτημα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για τη δημιουργία των κατάλληλων δομών υποστήριξης των επιχειρηματικών δράσεων, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Τρικαλινών επιχειρήσεων, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης στον τόπο μας.

Στη λαϊκή των Τρικάλων ο Κ. Σκρέκας. Στήριξη των παραγωγών

Στην εκπεφρασμένη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη των μικρομεσαίων και όσων επλήγησαν περισσότερο από την κρίση και την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Σκρέκας κατά τις συζητήσεις που είχε με πολίτες στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων.

Ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη μείωση φόρων, στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στο πακέτο μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Με αυτόν τον τρόπο, πρόσθεσε θα στηρίξουμε τους πιο αδύναμους πολίτες, προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν με αξιοπρέπεια όλες τις βασικές τους ανάγκες,

Ταυτόχρονα, η υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσει στη δημιουργία πολλών και υψηλότερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε αύξηση της κατανάλωσης στην αγορά.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας μίλησε ακόμα για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά ώστε να προστατευθούν παραγωγοί και καταναλωτές από τις παράνομες Ελληνοποιήσεις. Στόχος μας, συμπλήρωσε, είναι να ενισχύουμε το θεσμό των λαϊκών αγορών, για να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους τους Έλληνες.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης