Τοπικά

Κ. Σκρέκας: Ρεσιτάλ υποκρισίας από το ΣΥΡΙΖΑ για τα αυθαίρετα

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με νέες ρυθμίσεις για τα αυθαίρετα που φέρεται να προωθεί η Κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή, έκανα την ακόλουθη δήλωση:

«Τη νομιμοποίηση κάθε είδους αυθαίρετης κατασκευής στον αιγιαλό και την παραλία καθώς και στις παράκτιες ζώνες ποταμιού ή λίμνης ετοιμάζεται να επισφραγίσει η Κυβέρνηση με το Νομοσχέδιο που προωθεί για τα αυθαίρετα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή”, οι διατάξεις που θα περιλαμβάνονται στο νέο Νομοσχέδιο θα είναι παραπάνω από ευνοϊκές για όσους έχουν προχωρήσει σε παραβάσεις. Η απόφαση αυτή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνιστά στροφή 180 μοιρών σε σχέση με τη στάση που διατηρούσε ως αντιπολίτευση όταν είχαν αντιταχθεί σφόδρα σε μια εύλογη ρύθμιση που είχε φέρει το 2014 η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, τώρα είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ο δρόμος και για την νομιμοποίηση αυθαιρέτων που έχουν ανεγερθεί μετά τον Ιούλιο του 2011.

Η υποκρισία της Κυβέρνησης δεν έχει όρια: Ενώ μετά την τραγωδία στο Μάτι, σε μια προσπάθεια να μεταθέσουν τις δικές τους ευθύνες, παρίσταναν τους άτεγκτους με όσους έχουν χτίσει αυθαίρετα, έφτασαν στο σημείο σήμερα να δρομολογούν μαζικές νομιμοποιήσεις. Τόσο ενδιαφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης