Τοπικά

Λιούτας: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

«Με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο στόχος που τίθεται και πάντα επιτυγχάνεται, είναι η ανάπτυξη σε κάθε τόπο! Χρέος μας η πολιτική που θα οδηγεί σε ενίσχυση του εισοδήματος, σε νέες θέσεις εργασίας, σε θωράκιση του πλεονεκτήματός μας στην πρωτογενή παραγωγή εδώ στον τόπο μας».

 

 

Μια ακόμη εφ’ όλης της ύλης συζήτηση είχε ο Θανάσης Λιούτας, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του τόπου μας, με τους συμπολίτες μας. Το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου βρέθηκε στη Λαγκαδιά, στον Παλαιόπυργο, στην Κρηνίτσα και στο Λογγάκι, όπου μαζί με τους κατοίκους συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν. Συζήτησαν για όσα επιτεύχθησαν τα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και για όσα θα επιτευχθούν.

«Στο επίκεντρο τίθεται πάντα ο πολίτης, τόνισε ο Θανάσης Λιούτας. Στο επίκεντρο, πάντα κάθε σπίτι. Στο επίκεντρο πάντοτε η πολιτική για στήριξη, για ευημερία και για εξέλιξη. Δε σταματούμε ποτέ να προσπαθούμε. Είναι ο σκοπός μας, είναι χρέος και ευθύνη μας».

«Η κάλπη της 25ης Ιουνίου», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας, «σηματοδοτεί την απόφαση που παίρνει κάθε ένας από εμάς, για την πορεία της πατρίδας μας, για την πορεία της οικονομίας μας, για την πορεία του τόπου μας, εδώ του Νομού Τρικάλων! Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία, για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση, για την πολιτική που θα βοηθά πάντα. Η επιλογή είναι: Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε μπροστά!».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης