Τοπικά

Λιούτας: “Επιχορήγηση σε Δήμους και Περιφέρειες από το Υπουργείο Εσωτερικών”

Νέα επιχορήγηση σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένων των δήμων, Μετεώρων, Πύλης και Τρικκαίων, εγκρίθηκε με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα.

 

Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε απευθείας τον Τρικαλινό Βουλευτή, Θανάση Λιούτα, σχετικά με την απόφαση, καθώς και σχετικά με τα ποσά, τα οποία αφορούν τους τρεις δήμους του νομού Τρικάλων. Ειδικότερα για τον Δήμο Μετεώρων, εγκρίνεται το ποσό των 25.191,57 ευρώ, για τον Δήμο Πύλης το ποσό των 149.431,71 ευρώ και για τον Δήμο Τρικκαίων το ποσό των 65.651,99 ευρώ.

Ο κ. Λιούτας είχε επισημάνει την ανάγκη της διάθεσης των αναγκαίων πόρων με σκοπό την αποπληρωμή υποχρεώσεων από την πλευρά των δήμων μας  και γι΄αυτό τον λόγο συνεχάρη τον κ. Πέτσα για τη σημαντική και χρήσιμη απόφαση, η οποία ελήφθη, και για την αναγκαία χρηματοδότηση, η οποία εγκρίθηκε.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής πάντοτε υπογραμμίζει τον μεγάλο και σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πάντα – στη στενή συνεργασία του με τον κ. Πέτσα – επιδιώκει λύσεις. Λύσεις που βοηθούν τους δήμους μας και κατ’ επέκταση τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης