Τοπικά

Λύσεις για το Ακτινολογικό του Κ.Υ. Καλαμπάκας και για τα αγροτικά ιατρεία αναζητά ο Γ. Μπουτίνας

Το Ακτινολογικό Τμήμα του Κ.Υ. Καλαμπάκας εδώ και αρκετό διάστημα δεν λειτουργεί λόγω αναστολής (λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων) του προσωπικού και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα για τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Μετεώρων και ειδικά για τους ηλικιωμένους  και για όλους εκείνους που είναι δύσκολο να απευθύνονται στα Τρίκαλα.

 

Μετά από οχλήσεις πολλών συνδημοτών , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ,ασχολήθηκε με το θέμα και μετά από επικοινωνία με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Τσιαούση , τον Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Κώστα Γρηγορίου και τον Συντονιστή Διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμπάκας κ. Ιωάννη Μάντζιο ζήτησε να δρομολογηθεί μια λύση εκ περιτροπής λειτουργίας τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συνδημοτών .

Επίσης έθεσε το ζήτημα των αγροτικών ιατρείων στα χωριά που σε μερικές περιπτώσεις έχει ανασταλεί η λειτουργία τους κι ένα εξ αυτών είναι και το αγροτικό ιατρείο της Αύρας .Στην Αύρα ,που είναι ένα μεγάλο χωριό ,με πολλούς κατοίκους στην τρίτη  ηλικία κρίνεται αναγκαία η λετουργία του αγροτικού ιατρείου έστω κάποιες ημέρες την εβδομάδα ,ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι .

Για τα παραπάνω θέματα ήταν άμεση η ανταπόκριση και του κου Τσιαούση και των κ.κ. Γρηγορίου και Μάντζιου και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να βρεθεί λύση .

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης