Τοπικά

Μέχρι 19 Απριλίου κλειστή η σήραγγα της Εγνατίας στο Μαλακάσι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 12 μέχρι και τις 19 Απριλίου στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μετσόβου ως τον Ανισόπεδο Παναγιάς, προκειμένου να γίνει ο έλεγχος στο βόρειο κλάδο της σήραγγας Μαλακάσι Α.

 

Με μέριμνα και ευθύνη του εργολήπτη του έργου και των εκτελούντων εν γένει τις εργασίες, σε συνεργασία με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων αποφασίστηκε:

-Να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετη σήμανση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/07, της υπ ́ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 (Φ.Ε.Κ. 905 Β ́ / 20-5-2011) Απόφασης Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ και σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή σήμανσης – μελέτη εξασφάλισης της κυκλοφορίας που μας υποβλήθηκε, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζει πλήρως τα οριζόμενα στην Μελέτη Σήμανσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης