Τοπικά

Μήνυμα της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Β. Κάκλα για τη νέα σχολική χρονιά

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι καλή δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.
Εσείς οι μαθητές μας, τα νέα παιδιά, είστε οι υγιείς φορείς της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της προσδοκίας για δημιουργικές ανατροπές και για την οικοδόμηση ενός κόσμου που σας αξίζει, μακριά από την απογοήτευση και τη μιζέρια που διακρίνει πολλές εκφάνσεις του δημοσίου βίου.
Οι εκπαιδευτικοί μας, καλούνται για άλλη μια χρονιά, να διαμεσολαβήσουν για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας στον κόσμο της γνώσης, των αξιών, της υπευθυνότητας και της κοινής προσπάθειας για την εκπλήρωση συλλογικών στόχων. Και όλα αυτά μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγάπης, με κινητήρια δύναμη την εμπειρία τους αλλά και τον ενθουσιασμό, που τους χαρίζει η διαρκής συναναστροφή με τη νεότητα.
Υγεία και δύναμη εύχομαι και στις οικογένειες των μαθητών μας, που δίπλα στα παιδιά τους βιώνουν καθημερινά τις αγωνίες και το άγχος τους.
Η διεύθυνσή μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεχίζει καθημερινά, ώστε και η φετινή χρονιά να κυλήσει ευχάριστα και αποτελεσματικά για όλους μας, τα σχολεία μας να λειτουργήσουν με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και οι μαθητές μας να συνεχίσουν να μας γεμίζουν υπερηφάνεια με την πρόοδο και τις επιτυχίες τους.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Βασιλική Κάκλα

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης