Τοπικά

Μία κι απόψε. Εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση ψηφοδελτίων

Εκπνέει αύριο βράδυ η προθεσμία για την κατάθεση ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Πλέον δε χρειάζεται η “χαρτούρα” και τα δικαιολογητικά περασμένων ετών, καθώς και η αναμονή στα Δικαστήρια, μιας και η κατάθεση γίνεται και ηλεκτρονικά. Και μέσα στα επόμενα 24ωρα το Πρωτοδικείο ανακηρύσσει επίσημα τους Συνδυασμούς και τους υποψηφίους ή… απορρίπτει κιόλας.

 

 

Τα δεδομένα στο ν. Τρικάλων είναι λίγο πολύ γνωστά:

Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατεβάζουν ψηφοδέλτια οι Κώστας Αγοραστός, Δημήτρης Κουρέτας, Τάσος Τσιαπλές, ενώ ερωτηματικό παραμένει η Ελευθερία Τζανακούλη.

Στο Δήμο Τρικκαίων έχουμε την “Επανεκκίνηση” του Νίκου Σακκά, τον “Τόπο να ζούμε” του Γιώργου Ηλιάδη και τη “Λαϊκή Συσπείρωση” του Γιώργου Καϊκη.

Στο Δήμο Μετεώρων τη “Δύναμη Ευθύνης” του Λευτέρη Αβραμόπουλου, τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου και τη “Λαϊκή Συσπείρωση¨ του Λεωνίδα Κεραμίδα.

Στο Δήμο Πύλης η παράταξη “Πρώτα ο άνθρωπος” του Κώστα Μαράβα, η “Πορεία στο Μέλλον” του Θοδωρή Χήρα και η “Λαϊκή Συσπείρωση” του Βάιου Καλύβα.

Στο Δήμο Φαρκαδόνας η “Νέα Πορεία” του Σπύρου Αγναντή, το “Νέο Ξεκίνημα” του Μιχάλη Μπαγιώτη και η “Λαϊκή Συσπείρωση” της Ελένης Στεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης