Τοπικά

Μαθητικό φεστιβάλ του Δήμου Πύλης

Πραγματική γιορτή στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης. Κυριάρχησε η παρουσία των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων ενώ διαφυλάχθηκε ο εκπαιδευτικός και παιδαγωγικός του χαρακτήρας. Η παρουσίαση των σχολείων πραγματοποιήθηκε από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σούλα Γκίκα και την ομάδα της κ. Αχιλλέα Καλμπογκίνη, κ. Γεωργία Κοτσίρα και κ. Ειρήνη Γεωργοπούλου.

Πήραν μέρος τα Δημοτικά Σχολεία Πύλης, Παλαιομονάστηρου, Γόμφων, Πηγής, Λυγαριάς και Φήκης. Οι εργασίες παρουσιάστηκαν με τη μορφή θεατρικών και μουσικοκινητικών δρώμενων, με προβολές βίντεο, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικές κατασκευές.
Η θεματολογία ήταν περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου, Αγωγής Υγείας και Κυκλοφοριακής Αγωγής.
“Ευχαριστούμε τον Δήμο Πύλης για την υλικοτεχνική υποστήριξη και τη φροντίδα για τη μετακίνηση των μαθητών” λέει ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μπουλούμπασης “κυρίως, όμως, ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σωτήρη Αγγέλη για την άμεση, δημιουργική και ειλικρινή συνεργασία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης