Τοπικά

Μανιφέστο και σκληρή επίθεση Ηλιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Με ένα ιδιαίτερα σκληρό κείμενο ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. στις τελευταίες εκλογές παρεμβαίνει στην “μεταγραφολογία” των τελευταίων ημερών.

Ο Γιώργος Ηλιάδης σημειώνει ότι ¨το ΚΙΝ.ΑΛ. θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο κόντρα στο λαϊκισμό ΣΥΡΖΑ και Ν.Δ.”, ότι “είμαστε έτοιμοι να γράψουμε τη δική μας ιστορία” και απαντώντας στις δηλώσεις του αν. γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστου Μπάτζιου ότι “θα πάρουμε όλο το ΠΑΣΟΚ”, καρφώνει λέγοντας ότι ” γελάμε με τις δήθεν “μεταγραφές” από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι ποτέ το ίδιο”.

Αναλυτικά το κείμενο του Γιώργου Ηλιάδη στο trikalavoice.gr:

“Κόντρα στους καλοθελητές που – καιρό τώρα – προσπαθούσαν να δημιουργήσουν την εικόνα ενός διαλυμένου Κινήματος Αλλαγής, εμείς είμαστε εδώ ενωμένοι και πλήρως αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μας στην κοινωνία. Σε αυτή την κοινωνία που περιμένει από εμάς γιατί ξέρει ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει συγκροτημένο λόγο και ξεκάθαρες θέσεις προς όφελος του εργαζόμενου, του νέου, του επιχειρηματία, του αγρότη, του συνταξιούχου… Προς όφελος κάθε πολίτη που επιζητά αλλαγή σελίδας και πιο ευοίωνες μέρες για τον τόπο του.

Είναι υποχρέωσή μας και τώρα είναι η στιγμή να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, να ξεδιπλώσουμε το σχέδιο μας, να αφήσουμε το προοδευτικό μας στίγμα κόντρα στο λαϊκίστικο δίπολο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό, η παράταξή μας είναι αυτή που μπορεί να υπερασπιστεί πολιτικές υπέρ των αδυνάτων και κατά των ανισοτήτων. Έχουμε αποδείξει τόσο εντός της Βουλής όσο και εκτός ότι με τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες μας μπορούμε να δημιουργήσουμε όραμα για το μέλλον.

Με φόντο και το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που ήταν αλλά και θα παραμείνει ο βασικός πυλώνας του Κινήματος Αλλαγής, συμφωνήσαμε άπαντες ότι ουσιαστικά οι σημερινές συνθήκες είναι αυτές που μας καλούν να διαδραματίσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο για να βγούμε από το τέλμα όπου μας έχουν ρίξει. Σεβόμενοι πάντα την ιστορική διαδρομή και παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ, οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο αφήγημα και να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Βάζοντας τέλος σε κάθε προσπάθεια εσωστρέφειας και κοιτώντας μόνο μπροστά.

Και το οφείλουμε στους εαυτούς μας, σε όλους τους συνοδοιπόρους μας που πάλεψαν και παλεύουν καθημερινά, στους μαχητές της παράταξης που δεν πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες τους για μια καρέκλα, που κράτησαν την αξιοπρέπειά τους ενάντια σε κάθε προσπάθεια καπηλείας, που ήταν και είναι εκεί στα εύκολα και τα δύσκολα. Πολλοί λάκισαν, πιάστηκαν από δήθεν αφορμές και έφυγαν. Αλλά αυτοί δεν μας αφορούν. Είμαστε εδώ για όλους τους υπόλοιπους. Και είναι πολλοί. Και είμαστε πιο δυνατοί. Και θα το αποδείξουμε.

Και για να γνωρίζει ο κόσμος , γελάμε με τις δήθεν “μεταγραφές” από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι ποτέ το ίδιο. Και αν το δούμε και αλλιώς είμαστε περήφανοι που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνουν και λένε ότι θα πάρουν όλα τα δικά μας στελέχη. Διάβασα πριν από λίγες μέρες σχετική δήλωση αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και αναρωτιέμαι: Τόσο απελπισμένοι είστε που πιστεύετε ότι μόνο με τα δικά μας στελέχη θα πάτε μπροστά; Βρίσκεστε σε αδιέξοδο και ο πανικός σας πλέον δεν κρύβεται .
Δεν θα μας φτάσετε ποτέ”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης