Τοπικά

Μεγάλη επιτυχία η ιατρική ημερίδα στην Λυγαριά με τον Καθηγητή Κων/νο Γουργουλιάνη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ιατρική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο πρώην Δημαρχείο Γόμφων στην Λυγαριά που συνδιοργανώθηκε από το Κ. Υ. Πύλης , τον Δήμο Πύλης, την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

 

Κεντρικός ομιλητής ο Καθηγητής Πνευμονολογίας-τ. Πρύτανης Παν/μιου Θεσσαλίας Κων/νος Γουργουλιάνης  με θέμα: << Πλησιάζοντας στο τέλος της Πανδημίας>>
Μεταξύ των άλλων ο κ. Γουργουλιάνης ανέφερε ότι:  ‘’ ανάλογη πανδημία θα ξαναζήσει η γη μετά από 100 χρόνια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται’’.
Συντονιστής της ιατρικής ημερίδας ο Διευθυντής του Κ. Υ. Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος.
Χαιρετισμό απήυθυναν   ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Μαράβας, ο Αναπληρωτής Διοικητής 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Τσιαούσης, η νέα Πρόεδρος του ΙΣΤ Μαρία Αθανασίου- Γιαγιάκου, η Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Ντίνος Μπάρδας και Χρήστος Γακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου, η Αντιδήμαρχος Υγείας Χαρά Καλιώρα, ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης Θεόδωρος Χήρας και ο π.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης.
Παρέστησαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τ.Κ. και πλήθος κόσμου
Μετά την ομιλία του κ. Καθηγητή πραγματοποιήθηκαν από την εξειδικευμένη ομάδα του δωρεάν σπιρομετρήσεις σε περίπου 100 πολίτες.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης