Ροή Τοπικά

Μεγάλη προσέλευση στην Εθελοντική Αιμοδοσία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε σήμερα, Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στις εγκαταστάσεις του.

 

 

Εθελοντές αιμοδότες – προσωπικό και ιατροί – τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του Covid-19, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για μια ακόμη φορά, συμμετέχοντας, με πλήρη συνείδηση αλλά και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος. Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσέλευσή τους που υπερέβη αριθμητικά προηγούμενες διοργανώσεις, με αποτέλεσμα η τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας να ενισχυθεί με 36 μονάδες αίματος. Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας θα συνεχίσει να ενεργοποιεί όλες τις δυνάμεις του για το κοινό καλό και τη βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Σχετικά με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκίνησε να λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της Υγείας από τον Μάρτιο του 2010 με γνώμονα το σεβασμό στον άνθρωπο και τη φροντίδα των ξεχωριστών αναγκών του με αφοσίωση, ευγένεια και επαγγελματισμό, σε ασφαλές περιβάλλον. Σήμερα αποτελεί ένα πρότυπο Θεραπευτήριο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισμένο µε τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και µε τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων, αποτελώντας σημείο αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όχι μόνο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης