Τοπικά

Μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα στα Τρίκαλα το 2021

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας με τον αριθμό τους να αυξάνεται το 2021 κατά 16% σε σύγκριση με το 2020. Ρεκόρ κατέγραψαν οι καλοκαιρινοί μήνες με περισσότερα από 1000 τροχαία ανά μήνα. Συγκεκριμένα στο νομό Καρδίτσας υπήρξε αύξηση τροχαίων ύψους 36.73% μεσα σε ένα χρόνο όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

 

Η έρευνα του Pricefox.gr δείχνει ότι περα απο την κινηση στους νομούς της Θεσσαλίας, έχουν επιστρέψει και τα ατυχήματα και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ερευνών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) τα τροχαία έχουν αυξηθεί από 218 σε 236.

Μάλιστα ενώ στο νομό Τρικάλων υπήρξε μείωση περίπου 11% στα ατυχήματα στο νομό Μαγνησίας τα νούμερα δείχνουν πως το 2020 και το 2021 υπήρξαν σταθερά 66 τροχαία. Στη Λάρισα αυξήθηκαν κατά 21% από το 2020, ενώ η ραγδαία αύξηση των τροχαίων σημειώθηκε στην Καρδίτσα με 36%.

Είναι πολύ σημαντικό πέρα από την καλή οδική συμπεριφορά οι οδηγοί να έχουν εξασφαλίσει την καταλληλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Συγκεκρίμενα μέσα από το Pricefox.gr οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μπορούν να συγκρίνουν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και να αγοράσουν το πακέτο που τους ταιριάζει με τιμές από 6,5€/μήνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης