Τοπικά

“Μελισσάκια” – Τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 – 2020

Τα ‘Μελισσάκια’ ενημερώνουν πως η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι ανάρτησε τα προσωρινά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ 2019 – 2020 και οι αιτούντες ήδη μέσω ειδικής εφαρμογής στο eetaa.gr και στο paidikoi.eetaa.gr μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησης τους.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου των αιτήσεων από την ΕΕΤΑΑ καταρτίστηκαν και αναρτήθηκαν στο eetaa.gr οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, καθώς και Πίνακας Απορριφθέντων.

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν την κατάσταση της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή, των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ με τη χρήση του ΑΦΜ τους και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, που έχουν λάβει με την ολοκλήρωση της αίτησής τους.

Οι οριστικοί δικαιούχοι της ΕΕΤΑΑ θα μπορούν να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) και να απευθυνθούν στη δομή που επιθυμούν προκειμένου να κάνουν την εγγραφή τους.

Στα “Μελισσάκια” είμαστε έτοιμοι, για μία ακόμη χρονιά, να σας υποδεχθούμε, εσάς και τα παιδιά σας, στους νέους χώρους του σχολείου, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με αγάπη, υπευθυνότητα και εμπειρία 20 ετών.

Διεύθυνση: Σωκράτους 18 – Τρίκαλα

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2431038191 & 6937187405

email: spthemeli@gmail.com

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης