Τοπικά

Μετά από 3 χρόνια οι Σαρακατσαναίοι… επιστρέφουν στο Περτούλι!!!

Έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια το Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων, σημείο σταθμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, επιστρέφει στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

 

Η καρδιά των Σαρακατσαναίων ξαναχτυπά στο Περτούλι Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου.  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), ευρισκόμενη σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Πύλης, προγραμματίζει ήδη τη διοργάνωση του 40ου Ανταμώματος, εορτάζοντας μάλιστα τα 40 χρόνια από την ίδρυσή.

Όπως λέει στο trikalavoice.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Μουτσιάνας “η καρδιά μας μάτωσε τα προηγούμενα 2 χρόνια, καθώς το Αντάμωμα για εμάς είναι η αφετηρία όλων των πραγμάτων, η συνάντηση με το παρελθόν και το μέλλον των Σαρακατσαναίων. Φέτος που επιστρέφουμε θα το χαρούμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσκληθεί και αναμένεται να παραστούν στο Αντάμωμα κορυφαίοι Πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες του τόπου, με το οριστικό πρόγραμμα αφίξεων να γίνεται γνωστό μέσα στο Μάιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης