Ροή Τοπικά

Μετρούν πληγές απ’ τους σεισμούς στα χωριά της Καλαμπάκας

Από την πρώτη στιγμή του φαινομένου των σεισμικών δονήσεων που έχουν πλήξει και την περιοχή μας, ο Δήμος Μετεώρων βρέθηκε κοντά στους πολίτες που επλήγησαν.

Σήμερα το μεσημέρι ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Φωλίνας Νικόλαος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης κ. Λύπα Δημήτριο, βρέθηκαν κοντά στους κατοίκους της Κοινότητας Λογγά και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο κ. Γκόγκο Σωκράτη παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης καθώς και εμφιαλωμένα νερά που χρειαζόντουσαν άμεσα οι κάτοικοι.

Την περιοχή της Κοινότητας Λογγά επισκέφθηκε σήμερα και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Μιχαλάκης Χρήστος και σε μίνι σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Αντιδημάρχων του Δήμου, του Προέδρου και του ιδίου, συζητήθηκαν τα προβλήματα και προτάθηκαν λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Μέλημα όλων είναι η ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν σε πρώτη φάση και με τάχιστες διαδικασίες να προχωρήσει ο Δήμος με την βοήθεια της πολιτείας στην αποζημίωση και αποκατάσταση των ζημιών.

Ωστόσο οι μετασεισμοί δεν έχουν σταματήσει, θα πρέπει όλοι να δείξουμε τεράστια ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου και με συλλογική προσπάθεια και αλληλοβοήθεια να επανέλθουμε στην κανονική ζωή μας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης