Ροή Τοπικά

Με απόσπαση στο Μόναχο, ζευγάρι Τρικαλινών εκπαιδευτικών

Ο Σήφης Ψαρράς και η Σόφη Μπουντούρη, λίαν αγαπητό ζευγάρι εκπαιδευτικών των Τρικάλων, αναχωρούν με απόσπαση 5ετίας για τη Γερμανία.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Σήφης Ψαρράς μετά την έγκριση της απόσπασης αναμένει την τοποθέτησή του σε δημοτικό σχολείο της Βαυαρικής πρωτεύουσας, ενώ η σύζυγός του Σόφη Μπουντούρη ήδη τοποθετήθηκε στο Ελληνικό Γυμνάσιο του Μονάχου, ως θεολόγος. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η απόσπαση της Σόφης Μπουντούρη είναι η μοναδική «θεολόγου» που εγκρίθηκε για όλο τον κόσμο και αναχωρεί για την Γερμανία με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να κατηχήσει τα Ελληνόπουλα της αλλοδαπής.

Και στους δυο θα καταβάλλεται ειδικό επιμίσθιο, όπως εξάλλου για όλους τους δημόσιους λειτουργούς που υπηρετούν στο εξωτερικό. Η απόσπαση με επιμίσθιο έχει διάρκεια 3+1 χρόνια, συν έναν επιπλέον χρόνο-χωρίς επιμίσθιο ωστόσο για αυτόν.

Οι δυο εκπαιδευτικοί των Τρικάλων είναι ιδιαίτερα γνωστοί στην πόλη και λίαν αγαπητοί καθώς διετέλεσαν ο μεν Σήφης Ψαρράς επί έτη πολλά πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η δε Σόφη Μπουντούρη ως Ταμίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕΤ.

 ΑΞΙΖΕΙ: Με απόσπαση για το Μόναχο αναχωρούν ακόμη τέσσερις (4) εκπαιδευτικοί των Τρικάλων. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης