Ροή Τοπικά

Με «Δύναμη Ευθύνης», Αβραμόπουλος στο Δήμο Μετεώρων

Η επίσημη δήλωση υποψηφιότητας του νεαρού οικονομολόγου.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος πήρε το χρίσμα από την ΟΝΝΕΔ (σ.σ. ο μοναδικός από τη Θεσσαλία) για να συμμετάσχει στον συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη στο Δήμο Μετεώρων απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στους συνδημότες του.

«Είμαι εδώ για την επόμενη ημέρα του δήμου ΜΕΤΕΩΡΩΝ με ελπίδα και προοπτική, συνεχίζοντας το έργο, έναντι στη στείρα αντιπαράθεση» λέει «για την ημέρα που όλοι μαζί οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα ενωθούμε με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για να διεκδικήσουμε όλα όσα πραγματικά μπορούμε, όσα πραγματικά αξίζουν στον τόπο μας… Σε αυτήν την προσπάθεια συστρατεύομαι κι εγώ με ειλικρινή διάθεση προσφοράς και με πρόθεση να εκφράσω τη ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ, η οποία έχει ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ ιδέες ΚΑΙ προτάσεις για να κάνουμε το Δήμο Μετεώρων, Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ για τη χώρα μας».

«Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά ήμασταν κοντά σας τα χρόνια που πέρασαν» συνεχίζει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «ήμασταν στα χωριά σας, παλεύαμε και δίναμε μαζί λύσεις, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν… ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ και στη νέα τετραετία, μαζί με το Χρήστο Σινάνη και όσους απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού μας, της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»… Η εμπιστοσύνη σας είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη. Με τη δική σας βούληση, με τη δική σας θέληση, θα εξασφαλίσουμε μια δυναμική πορεία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων στα επόμενα χρόνια».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης