Τοπικά

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας συναντήθηκε ο Λιούτας

Το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Νομού Τρικάλων επισκέφθηκε το γραφείο του Τρικαλινού βουλευτή, Θανάση Λιούτα καταθέτοντας το υπόμνημά του, το οποίο περιέχει βασικά μέτρα στήριξης, τα οποία ζητά ο Σύλλογος, με σκοπό την ενίσχυση και την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Τρικάλων.

 

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, το προεδρείο του Συλλόγου περιέγραψε τις ανάγκες που συντρέχουν γύρω από το ζήτημα της περαιτέρω στελέχωσης του ΚΥ και ανέφερε όλες τις ειδικότητες ιατρών, τις οποίες σήμερα χρειάζονται.

Ο Θανάσης Λιούτας δεσμεύθηκε να μεταφέρει, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το συγκεκριμένο υπόμνημα στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και στους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας και να ζητήσει τη λύση που πρέπει να δοθεί. Ο κ. Λιούτας τόνισε ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίζουμε και να αγωνιζόμαστε για τις δημόσιες δομές υγείας, τις οποίες έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η τεράστια πλειοψηφία του τόπου μας και ιδιαιτέρως οι πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. «Είναι ένας αγώνας που πρέπει να δίνεται συνεχώς, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας».

Ο Τρικαλινός βουλευτής, επιπλέον, στη διάρκεια της συνάντησης, συνεχάρη από καρδιάς τον Σύλλογο, καθώς και το σύνολο όσων υπηρετούν και εργάζονται στις δημόσιες δομές υγείας του τόπου μας, στο Νοσοκομείο και σε όλα τα Κέντρα Υγείας, για το τεράστιο έργο τους και την πολύτιμη συμβολή τους, όσον αφορά, την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της πανδημίας του Κορωνοϊού και το εμβολιαστικό πρόγραμμα στον Νομό μας, αλλά και για την αγωνία τους να διατηρήσουν ενεργά τα Κέντρα Υγείας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης