Ροή Τοπικά

Με επιτυχία η αιμοδοσία των υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων

Μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Σ.Υ.Π.Ε.Τ.).

Πρόκειται για την καθιερωμένη, πλέον, εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου που διεξήχθη στον πρώτο όροφο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων επί της Βασ. Τσιτσάνη 31.

Όλοι οι εθελοντές υποβλήθηκαν στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και κατόπιν προσέφεραν αίμα, με τη βοήθεια και επίβλεψη γιατρού και νοσηλευτών του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,

Η ανταπόκριση των εθελοντών εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ανάμεσά τους βρέθηκαν νέοι αιμοδότες αλλά και φίλοι, οι οποίοι αφιέρωσαν λίγο από τον χρόνο τους για έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία και να τους συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης