Τοπικά

Με κοινωνικό πρόσημο η συνεργασία Δ. Τρικκαίων – σωματείου «Φίλες της Αγάπης»

Την ενίσχυση της προσφοράς στην κοινωνία μέσω και της συνεργασίας τους, επιβεβαίωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και το φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλες της Αγάπης». Η εθιμοτυπική – με την ευκαιρία της εκλογής τους – επίσκεψη μελών του νέου Δ.Σ. του σωματείου στον Δήμαρχο Τρικκαίων, πραγματοποιήθηκε από την πρόεδρο κ. Ευαγγελία Γουγουλάκη- Ζιώζια, την αντιπρόεδρο κ. Μαρίνα Μπάρδα- Κοτρώνη, την ταμία κ. Μαρία Κωστοπούλου και την έφορο κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου.

 

Γρήγορα η συνάντηση μετατράπηκε σε επί της ουσίας συζήτηση για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας. Κοινός στόχος, η διεύρυνση των παρεμβάσεων στην κοινωνία, προκειμένου να διευκολύνονται και να στηρίζονται μέλη ευπαθών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως προσφάτως συνέβη με τη συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης με φιλαρμονικές και ορχήστρες, για τη συγκέντρωση τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συσσιτίων του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Παπαστεργίου στην πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων, για την απόφαση να αποδίδεται το ήμισυ των εσόδων από την ελεγχόμενη στάθμευση, σε οικογένειες που στηρίζονται από το ΤΕΒΑ. Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, το μισό του ποσού που συγκεντρώνεται, «μετατρέπεται» σε κιλοβατώρες και αποδίδεται στην κοινωνία, στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες. Ζήτησε, δε, τη συνεργασία των μελών του Σωματείου και για αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία.  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης