Τοπικά

Με Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πρέβεζα ο Λιούτας

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούν κλιμάκια της ΝΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα, με στόχο τη συνεχή επαφή του κόμματος με όλους τους πολίτες και τη δια ζώσης επικοινωνία του κυβερνητικού έργου σε κάθε τοπική κοινωνία της χώρας μας, ο Τρικαλινός Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, επισκέφθηκε την Πρέβεζα.

 

«Η ευθύνη μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, σε όλη την επικράτεια της Πατρίδας μας», δήλωσε ο Θανάσης Λιούτας. «Δίπλα και μαζί».

«Από την πρώτη στιγμή της εκλογής μας, εδώ και τρία χρόνια, τοποθετώντας την ουσιαστική και στοχευμένη στήριξη όλων των τοπικών μας κοινωνιών, ως τον βασικότερο στόχο μας, δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα σε όλα τα επίπεδα, για λύσεις και πολιτικές. Έτσι πορευτήκαμε και πάντα – με γνώμονα το συμφέρον και το όφελος όλων των πολιτών και κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής ομάδα – θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

Να σημειωθεί επίσης ότι στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κώστας Μπαγινέτας.

Στο σύνολό της, η επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε, περιελάμβανε θεσμικές επισκέψεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και πληθώρα συναντήσεων με τους πολίτες και με όλες τις επαγγελματικές ομάδες του Νομού Πρέβεζας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης