Τοπικά

Με τα σακιά το έριχναν το ρύζι σε γάμο στην Καλαμπάκα (video)

Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν το Σάββατο, στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας ο Θάνος Μπάτσιος με την εκλεκτή της καρδιάς του Ευαγγελία Μπογδανάκη.

 

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία υποδεχόμενος λίγο αργότερα την απαστράπτουσα νύφη η οποία έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της. Το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι πάντρεψαν ο Κώστας και η Φανή Σταλταπίδα.

Κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία φίλοι τους “έλουσαν” κυριολεκτικά με ρύζι. Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο κέντρο Τσίκαρης στην Καλαμπάκα. Στην αρχή και πριν κόψουν την γαμήλια τούρτα η νύφη έσβησε τα κεράκια τούρτας γενεθλίων αφού την ημέρα εκείνη είχε τα γενέθλιά της. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός και το κέφι άναψε με τον Dj να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Κοντά τους οι γονείς Φώτης και Φωτεινή Μπάτσιου και Πέτρος και Λουκία Μπογδανάκη. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που ήταν κοντά τους στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους για να τους ευχηθούν.

Στους νεόνυμφους και στις οικογένειές τους, η ιστοσελίδα tameteora.gr εύχεται κάθε ευτυχία, αγάπη και υγεία να συνοδεύουν το υπόλοιπο της κοινής τους ζωής!

tameteora.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης