Τοπικά

Με τον δήμαρχο Λάρνακας και πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου ο Αβραμόπουλος

Ως εξαιρετικά χρήσιμη και αποτελεσματική χαρακτηρίζεται η πρόσφατη επίσκεψη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου στην Κύπρο.
Είχε σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικά στελέχη, αλλά και ανθρώπους από τον επιχειρηματικό κόσμο που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην περιοχή μας, και τον αθλητισμό.

 

Στο επίκεντρο των συναντήσεών του η Λάρνακα, όπου έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο της πόλης και Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου Ανδρέα Βύρα. Οι δυο άντρες συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ο κ. Αβραμόπουλος ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει ο Δήμος της Λάρνακας στην εκτέλεση μεγάλων έργων, στις συνεργασίες με ιδιώτες και στην ανάπτυξη του real estate σε μια πόλη με ίδια χαρακτηριστικά, όπως ο Δήμος Μετεώρων, με επίκεντρο τον τουρισμό.

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση και με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς παραμένει ένας από τους στόχους του η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο συζήτησαν.

«Ανταλλάξαμε εμπειρίες και είδαμε πως λειτουργεί ένας σύγχρονος Δήμος, όπως αυτός της Λάρνακας» δηλώνει ο Λ. Αβραμόπουλος «θα έχουμε την ευκαιρία αυτές τις καλές πρακτικές της να δουλέψουμε και εμείς από την πλευρά μας, να τις προσαρμόσουμε στα δεδομένα του Δήμου Μετεώρων και να αποκτήσουμε ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς το περιβάλλον και τον ίδιο τον άνθρωπο».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης