Τοπικά

Με τον Μητσοτάκη, ο Σκρέκας, στον ΧΥΤΑ Φυλής

Εκ των προνομιακών συνομιλητών του προέδρου της Ν.Δ. ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός τον συνόδευσε σε μια ακόμη επίσκεψη.

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης-Κώστας Σκρέκας (ο Τρικαλινός βουλευτής με την ιδιότητα του Τομεάχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κόμματος) βρέθηκαν στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Φυλή Αττικής.

Ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά όλα τα θέματα του «χαρτοφυλακίου» του περιέγραψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις αιτίες για την θλιβερή κατάσταση του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων που θυμίζει έντονα τριτοκοσμικές καταστάσεις και όπου καταλήγουν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τόνους σκουπιδιών της Αττικής.

 

Οι δύο άντρες διαπίστωσαν από κοντά την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η διαχείριση των απορριμμάτων της Αθήνας με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα η Φυλή μετρά πλέον μέρες μέχρι να εξαντληθεί πλήρως και κανείς από την παρούσα κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται που θα κατευθυνθούν εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων. Ο κίνδυνος, να μετατραπούν οι δρόμοι της Αθήνας σε μια απέραντη ανοιχτή χωματερή όπου θα σαπίζουν τα σκουπίδια με τεράστιο κίνδυνο για την υγεία των πολιτών αλλά και τραγικές οικονομικές επιπτώσεις, είναι ορατός.

«Είναι κοινό συμπέρασμα ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα πρέπει να λογοδοτήσει για την ακύρωση του σχεδίου ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της προηγούμενης κυβέρνησης της ΝΔ» τόνισε ο Κ. Σκρέκας « που έδινε ξεκάθαρες και μόνιμες λύσεις χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές των ανεπτυγμένων χωρών, καταδικάζοντας σήμερα τους πολίτες της Αττικής να κινδυνεύουν από μία τεράστια περιβαλλοντική και υγειονομική βόμβα».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης