Τοπικά

Με τον νικητή του X FACTOR κόβει πίτα ο Όμιλος του Νότη Αθανασίου

Ο  Όμιλος του Νότη Αθανασίου και των συνεργατών του, ο μεγαλύτερος των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης της κεντρικής Ελλάδας, κόβει την πίτα του την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου με φιλοξενούμενο τον νικητή του X FACTOR Γιώργο Γρόση.

 

 

Ο Όμιλος αριθμεί σήμερα είκοσι (20) συνολικά καταστήματα στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα και στην Καρδίτσα και απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα προσωπικό. Η εκδήλωση της κοπής πίτας θα πραγματοποιηθεί σε ένα από αυτά, στο AKRON Live Stage (ώρα 9.30 μ.μ.) επί της οδού Αμαλίας.

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου και η συνεισφορά του στην τοπική οικονομία είναι τεράστιος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr προχωράει αυτή τη περίοδο σε νέες επενδύσεις (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά). Το νέο project του Νότη Αθανασίου και των συνεργατών του ονομάζεται «Βουβής» και αφορά την εκ βάθρων ανακαίνιση ενός παραδοσιακού, αρχοντικού, σπιτιού με μεγάλη αυλή, η οποία επίσης θα αξιοποιηθεί, στη φερώνυμη πλατεία.

Η φιλοσοφία του νέου εγχειρήματος έχει υψηλά στάνταρς γευσιγνωσίας, προσιτή σε όλους ωστόσο, λίστες με cocktails που θα επιμεληθούν οι συνεργάτες του Ομίλου, ελεύθερους και άνετους χώρους για όλους.

Στο νέο κατάστημα θα απασχοληθεί νέο προσωπικό και εντός των ημερών θα δοθεί από το trikalavoice.gr το e-mail όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποστέλλουν βιογραφικά για τις ανάλογες θέσεις εργασίας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης