Τοπικά

Με τον Παππά στις σεισμόπληκτες περιοχές ο Χάιδος

Τον τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Νίκο Παππά συνόδευσε, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του κόμματος Γιάννης Χάιδος κατά τις περιοδείες του σε σεισμόπληκτες περιοχές (Δαμάσι, Μεσοχώρι, Πηνειάδα και Ζάρκο).

“Είναι οι περιοχές με τα μεγαλύτερα προβλήματα απο το σεισμό του Μαρτίου του 2021” λέει ο ίδιος “και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα βουρκωμένα πρόσωπα από την απόγνωση και την εγκατάλειψη που νιώθουν οι άνθρωποι , που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν το βιος μιας ζωής αγώνων και στερήσεων. Χορτασμένοι απο λόγια και επισκέψεις στελεχών της κυβέρνησης πλέον απαιτούνε μόνο πράξεις… Δύο χρόνια σχεδόν μαζί με τον πόνο και τις λάσπες. Ως εδώ… Η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει γρήγορα τις διαδικασίες για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να δώσει τέλος στο μαρτύριο,δινει προτεραιότητα στις μπίζνες φίλων και κουμπάρων…
Η κυβέρνηση των Πάτσηδων προτιμά να παίρνει τα σπίτια του κοσμάκη παρά να δρομολογεί γρήγορα λύσεις για αποκατάσταση , σε αυτούς που χτυπήθηκαν από την ατυχία…
Η κυβέρνηση των Στάσηδων προτιμά να δίνει μισθούς τεράστιους στα golden boys , παρά επιτέλους να φορολογήσει τα υπερκέρδη από την ενέργεια και να ελέγξει την αισχροκέρδεια που προστατεύει σαν πολύτιμη κόρη.
Μαζί θα δώσουμε αυτή τη μάχη να ξαναβρεθεί το χαμένο χαμόγελο και η αισιοδοξία αυτών των ανθρώπων.
Δεν τους ξεχνούμε! Θα πιέσουμε για τις λύσεις που κάποιοι ίσως κρατούν για να δημιουργήσουν καθεστώς ομηρίας προεκλογικά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης