Τοπικά

Με τον πρωθυπουργό σε… σούπερ μάρκετ ο Σκρέκας (φώτο)

Τις μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και βασικά είδη επισκόπησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Ο πρωθυπουργός, τον οποίο συνόδευε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, έλεγξε την εφαρμογή του μέτρου της μόνιμης μείωσης τιμής, ενώ συνομίλησε με πολίτες που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τις αγορές τους.

Ειδικότερα, σε τρία διαδοχικά story στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε τι σημαίνει το ταμπελάκι στα προϊόντα με τη μόνιμη μείωση τιμής 5%.

«Αυτό σημαίνει ότι προμηθευτές σε αυτά τα προϊόντα έχουν δεσμευτεί να κρατήσουν τις τιμές μειωμένες κατά 5% για το επόμενο εξάμηνο», διευκρινίζει, ενώ σε συνομιλία με πελάτη αναφέρει ότι «θα αυξήσουμε το 5%».

«Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα, είναι επίμονη. Ομως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο», είναι το μήνυμά του στο τελευταίο story.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά 660 προϊόντα από 53 εταιρείες έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία της «μόνιμης μείωσης τιμής», ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο της κυβέρνησης που ήταν τα 500 προϊόντα, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης