Τοπικά

Με τους Προέδρους των Δ.Ε. Βασιλικής και Τυμφαίων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

«Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στους συνδημότες μας καλύτερη ποιότητα ζωής και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Είμαστε εδώ ως μια ομάδα για να δουλέψουμε και να προσφέρουμε στις τοπικές κοινωνίες» με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Μετεώρων απευθύνθηκε στους Προέδρους των Δημοτικών Ενοτήτων Βασιλικής και Τυμφαίων με τους οποίους είχε συνάντηση εργασίας.

 

 

Ακόμη, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε πως «η πόρτα του γραφείου θα είναι πάντα ανοιχτοί σε όλους αλλά θέλω υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχέδιο. Μαζί δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του Δήμου και των ιδιαίτερων προβλημάτων κάθε Κοινότητας, γι’ αυτό και όλοι θα έχουν έχετε την ίδια μεταχείριση, χωρίς διακρίσεις». Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Δήμαρχο στην τήρηση της διαφάνειας και της νομιμότητας σε όλες τις διαδικασίες, ώστε να εμπεδωθεί, όπως είπε, και στους πολίτες το αίσθημα της ισονομίας και της δικαιοσύνης στις πάσης φύσεως συναλλαγές τους με το Δήμο. Οι Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να θέσουν υπ’ όψιν του Δημάρχου ιδιαίτερα προβλήματα των κοινοτήτων τους. Κλείνοντας τη συνάντηση, ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τους Προέδρους για το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τομέα Γ’ Βασιλικής και Τυμφαίων Αντώνης Παπαναστασίου, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Βασιλικής Απόστολος Βλαχοδήμος, Θεόπετρας Γεώργιος Παπαβασιλείου, Περιστέρας Αθανάσιος Γκούμας, Γερακαρίου Γεώργιος Γκουγκοστάμος, Καλλιθέας  Λάμπρος Κοσβύρας, Κονισκού Χρήστος Θεοχάρης, Λογγάς Σωκράτης Γκόγκος, Μαυρελίου Νικόλαος Κλεισιάρης, Φλαμπουρεσίου Ηλίας Χριστάνας, Καλοχωρίου Δημήτριος Κόττης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης