Τοπικά

Μην κλαίτε και μην οδύρεστε. 3.3 εκ. € και… πέφτει άσφαλτος στην πόλη

Σε κακή κατάσταση είναι οι δρόμοι των Τρικάλων, καθώς εκτελούνται έργα… παντού, ίσως περισσότερα απ’ όσα έγιναν συνολικά τα περασμένα 20 χρόνια. Η ταλαιπωρία μεγάλη και η αγανάκτηση ώρες-ώρες. Ωστόσο ο Δήμος Τρικκαίων ζητά λίγη υπομονή ακόμη και με ένα μεγάλο πρόγραμμα ύψους 3.3. εκ. € προγραμματίζει να ρίξει άσφαλτο… παντού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr αυτό θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

 

Ιδού και η ανάρτηση του ίδιου του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου:

“Ξέρουμε ότι η κατάσταση των δρόμων στην πόλη είναι κακή. Γιατί άραγε; Απλώς μας έπιασε η τρέλα και σκάβουμε; Προφανώς όχι. Αλλάζουμε όλο το δίκτυο ύδρευσης που σήμερα έχει σωλήνες αμιάντου και σιδηροσωλήνες, ενώ παράλληλα σε αρκετές περιοχές κατασκευάζουμε δίκτυο αποχέτευσης που δεν υπήρχε, όπως στην οδό Καρδίτσης, τη Ριζαριού κλπ. Τα έργα αυτά σε συνδυασμό με επεκτάσεις δικτύων φυσικού αερίου, οπτικών ινών κα., έχουν επιδεινώσει την κατάσταση των ήδη παλιών και “κουρασμένων” ασφαλτικών μας.
Κακά τα ψέματα, σε κάποιες περιπτώσεις οι αποκαταστάσεις θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, αλλά σε τέτοια παλιά ασφαλτικά, μην περιμένετε θαύματα.
Μέρες που είναι, το “θαύμα” έρχεται από το Ταμείο Ανάκαμψης, αφού με 3,3 εκ. ευρώ το καλοκαίρι προχωράμε στο μεγαλύτερο έργο ασφαλτοστρώσεων του Δήμου, σε πολλούς κεντρικούς, αλλά και άλλους, μη κεντρικούς, αλλά σε κακή κατάσταση δρόμους. Ο Δήμος αποκτά υποδομές για την επόμενη 50ετία, αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινος και ασφαλής. Λίγη υπομονή ακόμη. Μέχρι τότε, βρίστε άφοβα τον Δήμαρχο για την επόμενη λακκούβα που θα βρείτε μπροστά σας”!!!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης