Τοπικά

Μιχαλάκης την… πατρίδα έσωσε

trikalavoice.gr

Τώρα που ομαλοποιείται η κατάσταση κάπως είναι καλό να δούμε πως έδρασε ο καθένας κατά την τελευταία εβδομάδα με τους πρωτόγνωρους σεισμούς που ζήσαμε.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης έφτασε λίγο μετά τη… 1 το μεσημέρι της Τετάρτης, μόλις λίγα λεπτά μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,3 Ρίχτερ στο Ζάρκο. Έμεινε εκεί με τους κατοίκους και αναζήτησε λύσεις. Σε επικοινωνία με τον Κώστα Αγοραστό και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κατάφερε να εξασφαλίσει άμεσα σκηνές και κρεβάτια για τους σεισμόπληκτους όχι μόνο του χωριού, αλλά όλης της περιοχής της Φαρκαδόνας. Έδρασε ακαριαία όσον αφορά την ενημέρωση των Υπουργείων Υποδομών και Εσωτερικών και οι δυο υπουργοί με το που αφίχθησαν στην περιοχή μας είχε πλήρη γνώση των αναγκών. Ο Δήμος Φαρκαδόνας εντάχθηκε άμεσα στους σεισμόπληκτους και αποζημιώνονται επίσης άμεσα οι πληγέντες.

Ο αντιπεριφερειάρχης παραμένει εκεί, στην περιοχή της Φαρκαδόνας από το πρώτο λεπτό και… αποφεύγει τις φωτό και τις θεωρίες. Προφανώς επειδή έχει μάθει μόνο να μάχεται. Να τα λέμε κι αυτά για να μη χανόμαστε στη… φωτό!!!…

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης